SysPartner Consulting AB är ett konsultföretag som startade i Linköping 2005 med visionen att göra IT enkelt för våra kunder. Sedan dess har vi expanderat rejält och finns idag i Linköping, Norrköping, Stockholm och Luleå. Vi erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Dagens Industri har utnämnt SysPartner till Gasellföretag 2015, 2016 samt 2017.

Vi är ett konsultföretag med en familjär kultur där vi tar väl hand om varandra och har roligt på jobbet. Vi arbetar enligt mottot Trevliga Proffs. Att vara Trevliga Proffs innebär för oss att vi är positiva, kunniga, ödmjuka och ärliga. Det betyder även att vi är engagerade och nyfikna med en professionell attityd gentemot vår omgivning.

Konsultation

Behöver ditt team eller projekt förstärkning? Vi har erfarenheten och kunskapen du söker.

SysPartners konsulter är specialiserade inom många olika områden, däribland systemadministration, informationssäkerhet, utveckling, och projektledning. Våra konsulter arbetar dagligen med stora aktörer inom telekom, försvarsindustri och finansiella institutioner.

Utveckling

SysPartner kan erbjuda utvecklingsstöd inom en rad olika områden och tekniker, oavsett om du behöver en färdig produkt eller fler resurser till din egen utvecklingsavdelning.

Våra utvecklare har lång erfarenhet av allt från apputveckling till fullständiga affärssystem, och är alltid redo att tackla nya projekt och utmaningar.

Förvaltning

Med en bred kompetens och hundratals kollektiva arbetsår inom IT-branschen kan SysPartner och våra konsulter hjälpa dig och ditt företag med alla typer av IT-drift. Det spelar ingen roll om du behöver assistans med en enstaka applikation eller behöver förvaltning av hela din infrastruktur - SysPartner har erfarenheten och resurserna.

SysPartner erbjuder tjänster inom Windows- och Linuxmiljöer, spetskompetens för säkerhetsanalys och penetrationstestande, utveckling och integration av interna system samt mycket mer.

Hosting

Är din verksamhet i behov av en plattform för att hosta en webb-applikation? Eller kanske ett stort kluster av servrar för data-analys?

SysPartner levererar serverdrift för både stora och små ändamål, dels i vårt eget datacenter men även i välkända molnplattformar som Microsoft Azure eller Amazon Web Services. Vårt mål är alltid att kunna erbjuda en skräddarsydd lösning som passar våra kunders behov.