Att arbeta med det man brinner för och ha roligt på jobbet var en av grundpelarna som fanns med när SysPartner startades och det är fortfarande en otroligt viktig del i verksamheten. Att få arbeta med teknik i yttersta framkant tillsammans med trevliga och professionella kollegor är vad vi vill erbjuda alla våra medarbetare.

Hos oss på SysPartner vill vi att varje medarbetare ska ha möjlighet att säga sin mening och känna sig delaktig i det som händer i företaget. Detta tror vi möjliggörs genom transparens och ärlighet kring vad som händer och vart vi gemensamt är på väg. Vi vill att du ska känna dig fri att komma med idéer och synpunkter på hur vi kan utveckla vår verksamhet och på så sätt bli ett bättre företag och en bättre arbetsgivare.

För oss känns det viktigt att våra medarbetare finner en balans mellan arbete och privatliv och vi försöker därför att erbjuda flexibilitet i arbetet för att underlätta livspusslet och främja en meningsfull fritid.

Är du intresserad av en karriär hos SysPartner? Läs mer här.

Intresseanmälan

Är du intresserad av en karriär hos SysPartner inom kompetensområden vi just nu inte söker medarbetare till? Vi är ändå nyfikna på vem du är, och du får gärna ta kontakt med oss nedan!